Mulgi Rattamaratonini jääb kaks nädalat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tänavuse Mulgi rattamaratonini jääb veel kaks nädalat ning esimene ja odavaim registreerimisvoor kestab kolmapäevani.


16. mai keskpäeval startivale Mulgi rattamaratonile oli end pühapäeva õhtuks kirja pannud üle 1000 osaleja ning veel kolmapäeva, 5. mai viimaste minutiteni kestab esimene registreerimisvoor. Seejärel osalustasu kasvab.

Võistlejad saavad end sportinfo.ee leheküljel nii 60 kilomeetri pikkusele maratonile kui 35 kilomeetri pikkusele poolmaratonile kirja panna 12. mai hilisõhtuni.

Mulgi rattamaraton on üks osa mai keskel Viljandis peetavast jalgratta nädalalõpust, mille avab 15. mail linnatänavatel sõidetav Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste kolmas etapp. Nädalalõpu kulminatsioon on aga kindlasti rattamaraton, kuhu oodatakse ligi 2000 osalejat.

Elioni rattamaratonide sarja kuuluval Mulgi rattamaratonil on lisaks 60 ja 35 kilomeetri pikkusele võistlusele kavas ka lastesõidud, kuhu oodatakse kuni 12-aastasi rattureid. Lastevõistlustele saab registreerida võistluspäeva hommikul maratonipaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles