Auhinnad lükkavad kreenis väärtushinnanguid otseks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7.—11. oktoobrini kestnud ettevõtlusnädala lõpetuseks tõsteti Sakala keskuses esile viie eriti tubli Viljandimaa firma tegevust.
7.—11. oktoobrini kestnud ettevõtlusnädala lõpetuseks tõsteti Sakala keskuses esile viie eriti tubli Viljandimaa firma tegevust. Foto: Sakala

«Nii mõnegi suus kõlab sõna «ärimees» halvustavalt. «Ettevõtja» on positiivse varjundiga ja selle nimetuse alla sobivaid inimesi tuleb esile tõsta,» tõi kohaliku arenduskeskuse juhataja Kaarel Lehtsalu välja kõige olulisema põhjuse, miks Viljandimaa ettevõtlusauhindade jagamisele tänavu eluvaim uuesti sisse puhuti.

Lehtsalu märkis, et eestlased on kahe kümnendi pikkuse iseseisvusajaga küll turumajanduse mängureeglid selgeks õppinud, kuid mentaliteedis on nad mõnikord ikka läinud aegades kinni. «Selle muutmiseks ei tohiks me olla kitsid väärtustama neid, kellest meie kodukandi käekäik kõige rohkem sõltub.»

Pakub võrdlusvõimalust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles