Alaealiste komisjon tänas koostööpartnereid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maakonna alaealiste komisjon korraldas oma pikaajalistele koostööpartneritele tänuürituse.
Viljandi maakonna alaealiste komisjon korraldas oma pikaajalistele koostööpartneritele tänuürituse. Foto: maavalitsus

Neljapäeval korraldas Viljandi maakonna alaealiste komisjon oma pikaajalistele koostööpartneritele tänuürituse, millega tähistati ühtlasi kümne aasta möödumist komisjoni moodustamisest.


Maavalitsuse noorsootöö peaspetsialisti ja alaealiste komisjoni sekretäri Riina Tootsi jutu järgi möödus mullu kümme aastat maakonna alaealiste komisjoni tegutsemise algusest ning sealt tuligi mõte tänada häid koostööpartnereid.

Tootsi sõnul on tänased riskirühma lapsed homsed ühiskonna liikmed ning panustamine töösse nendega on väga tänuväärne.

«Meie väärtuseks on inimesed, kes ei ela üksnes iseendale, kes annavad ennast, kelles endis ja kelle kaasabil saab olema rohkem inimesi suure algustähega,» ütles ta oma sõnavõtus kokkutulnutele.

Grand Hotel Viljandis peetud üritusele olid palutud omavalitsuste sostiaaltöötajad ja omavalitsuste alaealiste komisjonide esindajad, mõjutusvahendite (ühiskondlikult kasulik töö, esseede kirjutamine) juhendajad, psühholoogid-nõustajad ning kohtu, prokuratuuri ja politsei kui tähtsamate partnerasutuste esindajad. Samuti olid kutsutud alaealiste komisjoni endised tublid liikmed, kes on andnud suure panuse komisjoni töösse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles