Ministeerium on endiselt kosja oodatud

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelolevaks talveks jääb Suur-Kaare tänava ääres olev Paalalinna kooli endine algklasside maja tühjaks. Hoone saatus peaks selguma hiljemalt kevadel.
Eelolevaks talveks jääb Suur-Kaare tänava ääres olev Paalalinna kooli endine algklasside maja tühjaks. Hoone saatus peaks selguma hiljemalt kevadel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hoolimata sellest, et Viljandi linnavalitsus pakub Paalalinna kooli kõrval tühjaks jäänud õppehoonet avalikult kaubaks, peetakse ühe võimaliku kosilasena endiselt silmas riiki.

Augustis käis koolimaja uurimas justiitsminister Hanno Pevkur, kes otsib sobivat asukohta tulevasele üleriigilisele kohtute registrile. Olgugi et minister ei jaganud Viljandit väisates lubadusi, märkis ta, et maja aadressiga Suur-Kaare tänav 33 on keskusele sama sobilik kui kõik teised ehitised, mida Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi spetsialistid on mujal Eestis kaalunud. Muu hulgas tõi Pevkur hoone tugevusena välja tõiga, et seda oleks võrdlemisi hõlbus riigiametnike töökohaks muuta.

Selle nädala algul kuulutas linnavalitsus koolimaja esimese avaliku oksjoni nurjunuks, sest elavast huvist hoolimata ei esitanud keegi lõpuks siiski oma pakkumist. Ühtlasi alustas linn uut oksjonit, mis kestab kuu aega alates kuulutuse ilmumisest portaalis Haamer.net.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles