Tõukeratturid trikitavad võistu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored tõukeratturid harjutavad ekstreemhallis võistlusteks.
Noored tõukeratturid harjutavad ekstreemhallis võistlusteks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa noortekeskuse ekstreemhallis on reede ja laupäeval tõukeratturite võistlus, kuhu tuleb osalejaid kogu Eestist.


Võistlusest «Mikromulk Jam vol. 2» võivad osa võtta kõik soovijad. Viljandimaa noortekeskuse noorsootöötaja Kristjan Kaarjärve sõnul korraldavad ürituse noored trikiratturid, kelle eesotsas on Kris Süld.



Tegemist on teise sellise võistlusega — esimese korraldasid noored ekstreemhallis 28. novembril. Seal oli umbes 15 osalejat mitmest Eesti paigast.


Kristjan Kaarjärv rääkis, et kordaläinud võistlus innustas noori niivõrd, et seekordne üritus otsustati teha lausa kahepäevane. See algab reedel kell 19 ning jätkub laupäeval.



Osalema on oodata paari­kümmet noort nii Viljandist kui mujalt. Kuigi paljud võistlejad on tulekust ette teatanud, võivad soovijad end registreerida ka kohapeal või reedese päeva jooksul noortekeskuse administraatori juures.



«Tõukerattad on BMX-rataste ja rulade kõrval kujunenud noorte seas populaarseteks trikitamisvahenditeks. Harrastajad leiavad üha rohkem, et nad soovivad sellel alal omavahel mõõtu võtta,» kõneles Kaarjärv.



«Neil, kes ei tea, mida selline harrastus endast kujutab, on hea võimalus tulla koolivaheajal Viljandimaa noortekeskusesse ja kahe päeva jooksul seal oma silmaringi laiendada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles