Mõisaküla töötud panid linna särama

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööharjutuses osalenud värvisid linnavalitsuse ees seisvat minirongi. Sotsiaaltöö spetsialist Marina Raid (paremal) tänab töölisi tehtu eest.
Tööharjutuses osalenud värvisid linnavalitsuse ees seisvat minirongi. Sotsiaaltöö spetsialist Marina Raid (paremal) tänab töölisi tehtu eest. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Mõisaküla pikka aega tööta olnud inimesed said taas igapäevase ametiskäimise maigu suhu, korrastades maist juulini linna parke ja muid paiku.


Mõisaküla linna sotsiaal- ja noorsootöö spetsialist Marina Raid rääkis, et töötukassa rahastatud projekti käigus värvisid töötud üle linnavalitsuse ees seisva puidust rongi, lammutasid vanu kuure ning aitasid korrastada lillepeenraid.



«Töötud käisid ka luteri kirikul abiks puid saagimas ja tegid korrastustööd linna allasutustes,» selgitas Raid.



Muu hulgas remonditi linna omandis olevat korterit. Seal võeti maha vana tapeet, pesti aknaid ja koristati. Maikuus jätkus sotsiaaltöö spetsialisti sõnutsi tegevust parkides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles