Aitäh teile!

Ando Kiviberg
, Viljandi pärimusmuusika festivali pealik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Elmo Riig / Sakala

HEA «SAKALA» lugeja! 21. Viljandi pärimusmuusika festival on edukalt ümber saanud. Muusikapeo 330-pealine meeskond ja esinejad tänavad publikut sooja vastuvõtu eest, viljandlasi abivalmiduse ning kannatlikkuse eest, linnavalitsust toetava suhtumise ja asjaliku koostöö eest. Aitäh kõigile, keda mastaapne üritus mingil kombel puudutas.

Maailmas ei ole teada palju iga-aastaseid suursündmusi, mis ühe linna rahvaarvu enam kui kahekordseks paisutavad. Tavapärasest suurem inimhulk toob Viljandisse rõõmsa elevuse kõrval mõnel puhul ka pisukest ebamugavust. Loodan, et selle korvavad kuhjaga neil päevil saadud meeldivad elamused.

Festivali pealikuna tundsin tänavu erilist rõõmu sellest, et järjest enam on näha leidlikkust: linnas tegutsevad ettevõtjad on ka pärimeetrist väljaspool osanud festivaliõhustikku linnaruumis nutikalt ära kasutada, pidades silmas pärimusmuusika festivali väärtusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles