Et folk pakuks rõõmu

Ando Kiviberg
, Viljandi pärimusmuusika festivali pealik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Elmo Riig / Sakala

HEAD AJALEHE «Sakala» lugejad! 21. Viljandi pärimusmuusika festivali alguseni on jäänud vähem kui nädal. Seepärast on igati kohane Viljandi ja kogu maakonna elanikke sel puhul tervitada ning anda kasulikke vihjeid, kuidas neid nelja päeva võiks kasutada, et saabuvast rahvusvahelisest suurüritusest võimalikult palju rõõmu ja rahulolu ammutada.

VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA festival on oma esimestest toimumiskordadest peale pidanud silmas kahte eesmärki: esiteks propageerida eesti elavat muusikatraditsiooni ning teiseks tutvustada eestlastele ja Eesti külalistele muude rahvaste muusikapärimust. Nii on see ka tänavu.

Et võetud ülesannet tõhusamalt täita, on festival viimasel 13 korral keskendunud kindlale teemale, mis peegeldab mõnd pärimusmuusika valdkonda. Eelmisel aastal toetasime «Mehe lauluga» meestelaulukultuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles