Viljandi jääb paariks päevaks gaasita

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

1. ja võib-olla ka 2. juunil Eesti Gaas Viljandile gaasi ei anna, sest sel ajal paigaldavad töömehed uut liinikraani sõlme.


«Inimkeeli tähendab see seda, et kui praegu saab Viljandit gaasiga varustada ainult üht teed pidi, siis tulevikus on neid kaks,» selgitas Eesti Gaasi turundusjuht Marge Randmaa. «Kui ühe toruga midagi juhtub, ei jää enam kogu linn gaasist ilma.»

Tänu 1. juunil kell 8 algavatele töödele peaks Viljandi varustuskindlus küll oluliselt paranema, kuid selleks päevaks tuleb gaas kinni keerata. Randmaa sõnul puudutab see siiski vaid nelja-viit suurt klienti, sest väiksemate tarbijate vajaduste rahuldamiseks piisab torudesse jäävast gaasist.

«Rekonstrueerimisega loodame valmis saada juba samal õhtul kella 23-ks,» rääkis Randmaa. «Ettenägematute asjaolude, näiteks äikese ja vihma puhul võib katkestus siiski järgmisel päeval jätkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles