Korvpalliturniiril käib heitlus kohagruppides

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel kestavad mängud kolmes eri tugevusgrupis. Seni on teisel etapil peetud 11 kohtumist.


Kaks viimast mängu leidis aset teisipäeval maagümnaasiumis. Vastamisi olid teise tugevusgruppi kuuluvad Aken ja Uks ning Paistu vald. Tulemusega 64:55 jäi peale Aken ja Uks. Teise mänguna kavas olnud kolmanda tugevusgrupi kohtumisel alistas Suure-Jaani II 89:71 Spordikooli II.

Neli järgmist mängu peetakse turniiril eeloleval laupäeval Raudna koolis. Kell 12 kohtuvad seal Tarvastu vald ja Karksi-Nuia, kell 13.30 AP Mets ja Abja, kell 15 Suure-Jaani I ja Anttila ning kell 16.30 Hansa Ilutulestikud ja Spordikooli I.

Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel osaleb tänavu 15 meeskonda, kes pärast alagrupikohtumisi jagati kolme tugevusgruppi. Tugevamasse gruppi kuuluvad võistkonnad selgitavad turniiril esimese kuni kuuenda koha, teises grupis selguvad 7.-12. koha omanikud ning kolmandas grupi mõõduvõtul jagatakse 13.-15. koht.

Viljandimaa meister selgub 24. aprillil Viljandi spordihoones peetavas finaalmängus, milles lähevad vastamisi tugevaima grupi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles