Korvpalliturniiril peeti kolm kohtumist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Suure-Jaanis mängitud maakonna meeste korvpallimeistrivõistluste kolmes kohtumises võtsid omavahel mõõtu meeskonnad, kes osalevad VII—XII kohta selgitaval turniiril.


Päeva esimeses mängus sai Tarvastu vald 63:54 võidu Rattaklubilt, Karksi-Nuia meeskond oli 76:49 parem meeskonnast Aken ja Uks ning Suure-Jaani Noortekoondis võitis 75:61 Paistu valla.

Maakonna meistrivõistlused jätkuvad kahe kohtumisega teisipäeval maagümnaasiumi saalis, kus kell 18.45 on vastamisi Spordikooli II ja Algajad ning kell 19.30 Spordikooli I ja AP Mets.

Eeloleval laupäeval saab Raudna kooli võimlas lahenduse nelja võistkonna vastasseis. Kell 12 mängivad seal Suure-Jaani noortekoondis ja Tarvastu vald, kell 13.30 Abja vald ja Suure-Jaani I, kell 15 Hansa Ilutulestikud ja Anttila ning kell 16.30 Karksi-Nuia ja Rattaklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles