Sõel jagas osalejad kolme uude gruppi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna meeste korvpalli meistrivõistluste tugevaimas grupis jätkavad nii Anttila (rohelises) kui
Hansa Ilutulestikud. Pilt on tehtud samade võistkondade alagrupimängust. Toona jäi peale Anttila.
Maakonna meeste korvpalli meistrivõistluste tugevaimas grupis jätkavad nii Anttila (rohelises) kui Hansa Ilutulestikud. Pilt on tehtud samade võistkondade alagrupimängust. Toona jäi peale Anttila. Foto: Madis Luik

Viljandimaa meeste korvpalliturniiril on selgunud need kuus võistkonda, kes jätkavad võitlust säravaima auhinna eest.


Teisipäeval lõppenud meistrivõistluste esimese etapi ehk alagrupimängude järel regrupeeriti osalejad seni saavutatud tulemuste põhjal.

Kõigi kolme alagrupi kaks esimest võistkonda moodustavad kuueliikmelise grupi, kus nad selgitavad omavahel meistrivõistluste kuue hinnatuma koha omaniku.

Alagruppides kolmanda ja neljanda kohaga lõpetanud meeskonnad selgitavad omavahel meistrivõistluste 7.—12. koha omanikud ning ülejäänud kolm võistkonda jagavad 13.—15. koha.

Kaks viimast alagrupiturniiri kohtumist peeti teisipäeval. AP Mets alistas 70:51 Tarvastu valla ning Suure-Jaani I 100:83 Spordikooli I.

Meistrivõistluste peakohtunik Eero Metsvahi tõdes, et seni on turniir kulgenud ladusalt. «Kõik mängud on peetud plaanipäraselt, loobumisi pole ette tulnud,» lausus ta.

Metsvahi jutu järgi osutusid mõned alagrupikohtumised küll turniiritabeli seisukohast mõttetuks, ent niisugune võistluste süsteem oli osalejate endi soov.

«Tuli ette mänge, mis enam midagi ei otsustanud, sest turniiri järgmisele etapile alagrupi tulemusi kaasa ei võeta,» rääkis ta.

Seni on turniiril peetud 30 ja ees seisab 34 mängu. Viimane neist, kus on vastamisi tugevaima grupi kaks kõrgemat positsiooni hõivanud võistkonda, on kavandatud 24. aprilliks Viljandi spordihoonesse.

«Finaal on ainus eraldi peetav kohamäng, kõik ülejäänud kohad jagatakse vastavalt gruppide lõpukohtadele,» selgitas Eero Metsvahi.

Turniiri teist etappi alustavad eeloleval laupäeval kolme kohtumisega 7.—12. kohta selgitava grupi meeskonnad. Kell 12 on Suure-Jaani spordihoones vastamisi Rattaklubi ja Tarvastu vald, kell 13.30 Karksi-Nuia ning Aken ja Uks ning kell 15 Suure-Jaani noortekoondis ja Paistu vald.

Grupid
Maakonna korvpalliturniiril jätkavad meeskonnad järgmistes gruppides:
• I-VI koha mängud: AP Mets, Abja vald, Anttila, Hansa Ilutulestikud, Suure-Jaani I ja Spordikooli I.
• VII-XII koha mängud: Suure-Jaani noortekoondis, Tarvastu vald, Aken ja Uks, Rattaklubi ja Paistu vald.
• XIII-XV koha mängud: Spordikooli II, Suure-Jaani II ja Algajad.
Allikas: korraldajad
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles