Rattaklubi võitis nelja punktiga Algajaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval mängitud kahes maakonna korvpallimeistrivõistluste C-alagrupi kohtumises olid võidukad Spordikooli I ja Rattaklubi.


Spordikooli I alistas 77:55 Paistu valla ning Rattaklubi edu meeskonna Algajad vastu kujunes neljapunktiseks ehk 84:80.

Spordikooli meeskonnale oli see võit turniiril kolmas ning temal seisab ees mäng alagrupi esikoha eest Suure-Jaani esimesega, kes on seni samuti kõik kolm kohtumist võitnud. Vastasseis leiab aset 10. märtsil maagümnaasiumis.

Rattaklubi meeskond pälvis teisipäeval tabelisse teise võidu ning lõpetas alagrupi kahe võidu ja kahe kaotuse ning kolmanda kohaga. Ühe võidu saanud Paistu vald lõpetas C-grupi neljandana. Meeskond Algajad seni turniiril võidurõõmu mekkida pole saanud ning nende lõplikuks kohaks alagrupis jääb viies.

Eeloleval laupäeval peetakse kolm mängu Raudna põhikoolis: kell 12 kohtuvad Abja ja Suure-Jaani Noortekoondis, kell 13.30 Hansa Ilutulestikud ja Karksi-Nuia ning kell 15 Tarvastu vald ja Spordikooli II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles