Juunioride mõõduvõtust kujunes kurioosum

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josten Vaidemil ei õnnestunud ainsa Viljandi klubi võistlejana võidusõidu käiku kuidagi muuta ning nii pidi temagi finišini pundis loksuma ja viimasel kilomeetril üritama võimalikult kõrget kohta saavutada.
Josten Vaidemil ei õnnestunud ainsa Viljandi klubi võistlejana võidusõidu käiku kuidagi muuta ning nii pidi temagi finišini pundis loksuma ja viimasel kilomeetril üritama võimalikult kõrget kohta saavutada. Foto: Peeter Kümmel

Eesti grupisõidu meistrivõistlused lõpetas Viljandi rattur Josten Vaidem juunioride seas küll viiendana, kuid võidusõit tiitli nimel kujunes nii aeglaseks, et kohtunikud kaalusid pärast sõitu, kas üldse medaleid välja anda.

«Ehk oleks pidanud sõidu üldse katkestama,» lausus võistluste peakohtunik Madis Lepajõe. «Kui sportlasi ikka tõsine võidusõit ei huvita, siis on kohtunikel võistlusmääruse järgi selline õigus olemas.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles