Tuletõrjedepoo ostmist kaalub mitu ettevõtjat

Copy
Kolmapäeval lõppes Viljandi tuletõrjedepoo müük enampakkumise korras. Ehkki ühegi ostjaga lepingusse ei astutud, on huvi maja vastu kinnisvarafirma esindaja väitel suur.
Kolmapäeval lõppes Viljandi tuletõrjedepoo müük enampakkumise korras. Ehkki ühegi ostjaga lepingusse ei astutud, on huvi maja vastu kinnisvarafirma esindaja väitel suur. Foto: Elmo Riig

Ehkki Viljandi vana tuletõrjedepoo enampakkumisel ostjat ei leidnud, on 395 000-eurose alghinnaga maja vastu huvi suur ja läbirääkimised mitme võimaliku ostjaga käivad endiselt. Pindi Kinnisvara esindaja usub, et hoone leiab uue omaniku sel suvel.

Veebruaris avati Viljandis Raua tänaval päästjate uus komandohoone ning vana tuletõrjemaja Riia maantee ääres jäi tühjaks. Riik pani selle 395 000 euroga müüki.

Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman selgitas, et kõigepealt läks tuletõrjedepoo müüki enampakkumisel, mis lõppes 29. mail kell 14. «Hoolimata suurest huvist, pakkumisi ei esitatud. Küll aga käisid konsultatsioonid huvilistega enne enampakkumise tähtaega ja need on ka jätkunud.»

Tagasi üles