Ugala teater pitseerib hooaja kevadpeo ja Kuldõuntega

Sakala
Copy
Tähtsaks ürituseks panevad pundi kokku Adeele Jaago, Jaana Kena ja Alden Kirss.
Tähtsaks ürituseks panevad pundi kokku Adeele Jaago, Jaana Kena ja Alden Kirss. Foto: Elena Koit

25. mail lõpetab Ugala teater oma 104. hooaja terve päeva vältava kevadpeoga, millel antakse Kuldõuna publikupreemia parimale lavastusele, nais- ja meesnäitlejale.

Nagu seisab pressiteates, ootab Ugala kevadpeo külalisi kell 11, kui tegevust alustab rõivaring ehk Tallinnast spetsiaalselt selleks päevaks Viljandisse jõudev ürituste sari, mis keskendub riiete taaskasutamisele. Mängib muusika ja töötab kokteilibaar.

Kell 13 jõuab järg kontsertideni. Esinevad laulja ja laulukirjutaja Mari Jürjens ning spetsiaalselt kevadpeoks kokku tulnud Ugala teatri näitlejate trio Adeele Jaago, Alden Kirss ja Jaana Kena. Nendega liitub laval üllatuskülaline.

Ainult 25. mail algusega kell 19 näeb minilavastust «Kuhu kadusid õunad?», mille käigus antakse publikupreemia lõppeva hooaja parimale lavastusele ning enim meeldinud nais- ja meesnäitlejale. Õhtu saab läbi tantsupõrandal, kus tantsijate meeleolu eest hoolitsevad Rait Õunapuu ja Karl-Robert Saaremäe ehk DJ Raitman & Robin. Oodata on veel üllatusi.

Publikupreemia saajaid on võimalik 20. maini hääletada Ugala teatris kohapeal ning veebi teel. Juhised on Ugala teatri kodulehel.

Kevadpeo piletid tulevad müüki 1. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles