Juhtkiri Hoiame pöialt, et midagi halba ei juhtuks

Sakala
Copy
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

See, et Viljandi linnavalitsusel ei ole raha rannavalve nii-öelda enneaegseks palkamiseks, on kurb, aga teisalt mõistetav. Just selliseid otsuseid hakkamegi ilmselt lähitulevikus üha enam nägema, kui majandus just ootamatult tugevale tõusule ei pöördu. Seni aga, kuni Ukrainas kestab sõda, pole selleks suuremat lootust ning meie majandus on viletsas seisus.

Rannavalvet pole sugugi mitte igas ujumiskohas ja mõned inimesed käivad ka talvel ujumas, nii et ega maikuised suverõõmud soovi ja julguse korral nautimata jää. Ja kui nüüd minevikku minna, siis viimasest kümnendist on ette näidata kevadeid, kui 15. maiks on olnud vesi nii soe ja ilm sedavõrd kuum, et rand on rahvast täis, samas on kevadeid, kui veel 15. juunil on ilmad sellised, et pigem tundub talv kui suvi. Nii et tabada seda õiget hetke, mil rannavalvurid peaks tööl ja rand rahva tulekuks valmis olema, on keeruline.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles