Viljandi reformierakondlased esitavad linnapeakandidaadiks Johan-Kristjan Konovalovi

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Teisipäeval otsustasid Viljandi reformierakondlased, et pakuvad volikogule uue linnapeana välja Johan-Kristjan Konovalovi.
Teisipäeval otsustasid Viljandi reformierakondlased, et pakuvad volikogule uue linnapeana välja Johan-Kristjan Konovalovi. Foto: Marko Saarm

Teisipäeva õhtul kogunesid Viljandi Reformierakonna valimisnimekirja liikmed, et leida justiitsministri ametisse siirduvale linnapeale Madis Timpsonile raekotta asendaja. Uueks linnapeaks pakuvad reformierakondlased volikogule välja Viljandi maakonna ja Kesk-Eesti turismijuhi Johan-Kristjan Konovalovi, kes on varem linnavalitsuse avalike suhete spetsialistina töötanud.

Linnapea ametist lahkuv Madis Timpson edastas pressiteatega info, et valik langes Johan-Kristjan Konovalovi kasuks, sest tal on pikaaegne linna süsteemis töötamise kogemus ning ta on vedanud turismivaldkonnas uue organisatsiooni loomist. "Olen Johaniga koos töötanud ja mul on sellest ainult positiivsed kogemused. Ta on haritud ja selge silmavaatega noor mees ning tõeline Viljandi patrioot. Johan on paljudele linnavalitsuse ametnikele ja linna juhtivatele poliitikutele hästi tuttav, mis tuleb uude ametisse sisseelamisel kindlasti kasuks," ütles Timpson.

Johan-Kristjan Konovalov ise ütles, et linnapeaamet on eriline ja harukordne väljakutse. "Olen pea kogu oma tööelu seisnud selle eest, et Viljandi elu edeneks. Tunnen selle linna ja siinsete inimeste ees suurt kohusetunnet, sest olen siit ise palju saanud – poisipõlvest kuni tänaseni, kui olen ise kahe lapse isa. Mul on suur au, kui saan viljandlasi linnapeana teenida," rääkis Konovalov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles