Viljandimaa üritused teisipäeval, 12. märtsil

Copy
Väärikate ülikoolis räägitakse võõrliikidest. Kanada kuldvits on üks võõrliikidest, mis koduaiast kaugemale levinud ja mille seemnete või istikute sissetoomine, müük ja istutamine on Eestis keelatud.
Väärikate ülikoolis räägitakse võõrliikidest. Kanada kuldvits on üks võõrliikidest, mis koduaiast kaugemale levinud ja mille seemnete või istikute sissetoomine, müük ja istutamine on Eestis keelatud. Foto: Anni Nöps

TEATER

Ugalas kell 11  «Piruka magus põhi», Vaksali tänav 7, Viljandi.

ÜRITUSED

Sakala keskuses kell 16 Väärikate ülikool. 12. märtsi loengu teemaks on «Võõrliigid. Mis on nende ohud, kuidas neist hoiduda?». Kõneleb lektor Maigi Säinas, Keskkonnaameti keskkonnateadlikkuse spetsialist.

SPORT

Paala viilhallis kell 15 TV 10 Olümpiastarti Viljandimaa etapp.

Viljandi spordihoones kell 19.30 Eesti naiste MV võrkpallis.

KINO

Centrumi kinos kell 11.15 «Mo Mamma», kell 12.05 ja 18 «Elu ja armastus», kell 13 «Nii ta on», kell 14.40 ja 20.35 «Düün: teine osa», kell 14.55 «Müsteerium Veisemäe kiirrongil», kell 16.45 «Emma ja must jaaguar», kell 19 «Biwa järve 8 nägu», kell 21.40 «Nähtamatu sõber». Tallinna tänav 22, Viljandi.

NÄITUSED

Kondase keskuses 16. märtsini Eesti klaasikunstnike ühenduse aastanäitus «Legendide aeg». Jaanuarist märtsini avatud K–L kella 10–17. Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi muuseumis «Arheoloogilised uuringud Eestis 2022» ja «Ennistatud ehe», kus TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tutvustab pärandtehnoloogia üliõpilaste konserveerimispraktikumi töid. Avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Laidoneri plats 10, Viljandi.

Schloss Fellinis märtsini Sven ja Katrin Saagi maalinäitus «Lootus».

Ugala teatris märtsi keskpaigani keskkonnateemaline rändnäitus «Lähme nulli!».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles