Võrkpallihooaja parimad said tunnustatud (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Ühe aasta noortetreeneri tiitli pälvis Viljandi spordikooli treener Merle Keerutaja (vasakult teine).
Ühe aasta noortetreeneri tiitli pälvis Viljandi spordikooli treener Merle Keerutaja (vasakult teine). Foto: Gertrud Alatare/eesti Võrkpalliliit

Eesti võrkpallurite galal läinud laupäeval Pärnu kontserdimajas kuulutati eelmise klubihooaja, rannavõrkpallihooaja ja koondisesuve põhjal välja parimad mängijad, treenerid ja taustajõud ning tunnustust pälvisid ka Viljandi võrkpalli eestvedajad ja siit sirgunud mängijad.

Aasta naisvõrkpalluri tiitlile kandideerisid Liis Kiviloo, Silvia Pertens ja Kertu Laak ning juba kuuendat korda valiti Eesti parimaks Laak.

25-aastane diagonaalründaja Kertu Laak tegi RC Cannesi ridades Prantsusmaa kõrgliigas stabiilse ja resultatiivse klubihooaja, mille naiskond lõpetas kaheksanda kohaga. Lisaks aitas ta Cannesi Prantsusmaa karikavõistlustel hõbedale. Suvel mängis ta Eesti koondise koosseisus Euroopa Hõbeliigas ja tema eestvedamisel võitis koondis seal ajaloolise kuldmedali. Ühtlasi nimetati ta Hõbeliigas kõige väärtuslikumaks mängijaks. Kodusel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril oli Laak naiskonna kõige resultatiivsem mängija ja selge liider.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles