Karksinuialased aitasid vargaid kinni pidada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. märtsil varastasid kolm meest Karksi-Nuias Konsumi kauplusest umbes 800 euro eest sigarette.
4. märtsil varastasid kolm meest Karksi-Nuias Konsumi kauplusest umbes 800 euro eest sigarette. Foto: Elmo Riig / Sakala

4. märtsil kella 13.50 paiku varastasid kolm meest Karksi-Nuias Konsumi kauplusest umbes 800 euro eest sigarette. Müüjad märkasid, kuidas mehed peidavad sigaretiplokke jopede alla. Seda, et nende tegevust märgati, panid tähele vargadki ning põgenesid müügisaalist kauba eest maksmata. Müüjad palusid valjul häälel poes viibinuid appi.


Poes ja poe ees olnud inimesed reageerisid kiiresti ja hakkasid vargaid taga ajama. Ühel õnnestus siiski autoga põgeneda, teised aga sõiduki peale ei jõudnud ning üks pikanäpumees saadi kätte.

Tagaajamises osalenud abipolitseinik informeeris juhtunust Karksi konstaablijaoskonna piirkonnavanemat Taimo Tugit, kes koos abipolitseinikuga toimetas kinnipüütud mehe konstaablijaoskonda ning asus asja uurima. Veidi hiljem saadi kätte teinegi varas ja vahepeal autoga juba Tartus käinud kolmas osaline tuli ise Karksi-Nuia «pattu kahetsema».

Tagasi saadi ka enamik varastatud sigarettidest.

Kõik kolm Tartus elavat meest on korduvalt varguste ja röövimiste eest karistatud.

Karksi konstaablijaoskonna piirkonnavanem Tarmo Tugi tänab kõiki, kes osalesid varaste tagaajamises ja kinnipidamises.
 

Täpsemalt saab lugeda kolmapäevasest «Sakalast».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles