Abja-Paluoja noored teevad ise tantsuvõistluse

Sakala
Copy
Tantsuvõistlusi on piirkonnas toimunud varemgi. Näiteks Karksi-Nuia kultuurikeskuses on olnud tantsuvőistlus "Move your body"
Tantsuvõistlusi on piirkonnas toimunud varemgi. Näiteks Karksi-Nuia kultuurikeskuses on olnud tantsuvőistlus "Move your body" Foto: Elmo Riig

Abja spordi- ja tervisekeskuses Abja-Paluojal tuleb laupäeval, 7. mail võistlus "Rise & Dance", millel osalevad Viljandi- ja Valgamaa tantsukoolid ja noored tantsuloojad.

Korraldajad on Abja noortekeskus ja aktiivsed noored. Keskuse teatel annab see võistlus noortele võimaluse arendada ürituse korraldamise oskusi, teised noored saavad end arendada tantsuvaldkonnas ning tantsukoolidel avaneb võimalus end tõestada.

Võistluse kategooriad on show-tants, tänavatants ja rahvatants. Peale rühmatantsude on kategooria Mix Soolo, milles võistlevad ainult soolotantsijad. Tantse hindab asjatundjatest koosnev kolmeliikmeline žürii.

Tantsitakse kuues vanuserühmas: mudilased ehk kuni 7-aastased, 8–10-aastased, 11–13-aastased, 14–17-aastased, 18–26-aastased ning vanemad kui 26-aastased täiskasvanud. Noori tantsuloojaid ja tantsukoole hinnatakse eraldi.

Võistlus algab kell 16. Ajakava ja info registreeritud tantsude kohta leiab siit: https://noored.mulgivald.ee/abja-noortekeskus/uritused-ja-projektid/tantsukonkurss-risedance/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles