Siseminister püüab passilaua e-teenindust parandada

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Vanemaealistel lihtsustub järgmisel aastal isikut tõendava dokumendi taotlemine. Politsei- ja piirivalveameti teenindussaali siis enam minema ei pea.
Vanemaealistel lihtsustub järgmisel aastal isikut tõendava dokumendi taotlemine. Politsei- ja piirivalveameti teenindussaali siis enam minema ei pea. Foto: Elmo Riig

Siseminister Kristian Jaani vastas Viljandi linnavolikogu pöördumisele, milles too protestis politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroode tööaja vähendamise vastu. Minister nentis, et e-teeninduse töö ei ole küll ideaalne, kuid lahenduste kallal nähakse vaeva.

Viljandi linnavolikogu esimehe Helmen Küti allkirjastatud pöördumises peaministrile, siseministrile ja riigihalduse ministrile öeldakse, et valitsuse kärpepoliitika tõttu ümberkorraldatud politsei teenindussaalide tööajad tekitavad probleeme, sest inimestele pakutava e-teenuse kvaliteet ei ole hea. Selline töö ümberkorraldus pikendab järjekordi ja halvendab avalike teenuste kättesaadavust Viljandi linna ja maakonna elanikele. Teenuste kättesaadavust halvendab volikogu teatel ka vabariigi valitsuse kärpeplaanidest tulenev maakondliku ühistransporditeenuse vähendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles