Avariisse sattunud võrkpallinaiskond paraneb ja seab end mänguvormi

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel nädalal liiklusavarisse sattunud Viljandi Metalli naiskonna liikmed paranevad ning kahe nädala pärast võib neid taas Eesti meistriliiga kohtumises platsil näha.
Eelmisel nädalal liiklusavarisse sattunud Viljandi Metalli naiskonna liikmed paranevad ning kahe nädala pärast võib neid taas Eesti meistriliiga kohtumises platsil näha. Foto: Elmo Riig

6. jaanuaril sõitis Imavere ja Viljandi vahel kraavi väikebuss, milles olid lisaks juhile Eesti võrkpalli meistriliigas kaasategeva Viljandi Metalli naiskonna mängijad. Naiskonna selle nädala kohtumised on küll edasi lükatud, ent treener Margit Keerutaja sõnul on mängijad taastumas.

"Praegu on meil paranemine käsil. Sel nädalal vahest jõuab kaks bussis viibinud tüdrukut trenni, kaks veel paranevad, aga ehk saavad ka trenni teha. Neil kahel, kes haiglas ei käinud, on hästi," rääkis Viljandi Metalli naiskonna peatreener Margit Keerutaja.

Neljapäeval, kui avarii juhtus, oli naiskond teel Tallinna, et kohtuda meistriliigas Audentes SG/Noortekoondisega. Mikrobuss Mercedes-Benz libises aga teelt välja kraavi ja vajus külili. Politsei selgitust mööda juhtus õnnetus sirgel teelõigul, kui buss alustas möödasõitu ees liikuvast haagisega sõidukist. Et tee oli lumelopane, sõitis buss lumevaalu, hakkas vibama ja paiskus kraavi. Vigastuteta ei pääsenud ükski naiskonna mängija, õnneks eluohtlikke vigastusi keegi ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles