Tuleviku klubi president Raiko Mutle: fakt on see, et kõik need otsused on tehtud klubi jätkusuutlikkuse foonilt

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud kolmapäeval teatas Viljandi Tuleviku klubi, et esindusmeeskond mängib uuel hooajal Premium-liiga asemel esiliigas. Fotol klubi kontoripool: (vasakult) Rain Tölpus, Raiko Mutle ja Marek Tiits.
Möödunud kolmapäeval teatas Viljandi Tuleviku klubi, et esindusmeeskond mängib uuel hooajal Premium-liiga asemel esiliigas. Fotol klubi kontoripool: (vasakult) Rain Tölpus, Raiko Mutle ja Marek Tiits. Foto: Elmo Riig

Enne jõulupühi, 22. detsembril teatas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi, et esindusmeeskond loobub uueks hooajaks väljateenitud Premium-liiga kohast ja siirdub mängima aste madalamale, esiliigasse. Põhjuseks on klubi esindajad nimetanud rahapuudust ning vajadust veidi hinge tõmmata.

«Fakt on see, et kõik need otsused on tehtud klubi jätkusuutlikkuse foonilt,» nentis Tuleviku president Raiko Mutle esmaspäeval, kui mainitud avalduse peale lahvatanud torm oli juba pisut vaibunud, ning toonitas, et eesmärk on pöörata edaspidi rohkem tähelepanu siinsetele noormängijatele.

«Kui ma vaatan, milline osa tööpäevadest kulus minul endal, klubi tegevjuhil ja teistel kontoris esindusmeeskonna asjadega tegelemisele ning milline osa ülejäänud klubile, siis see proportsioon oli väga tugevalt paigast ära,» rääkis ta. «Me olime liiga suure osa ajast näoga esindusmeeskonna poole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles