KORGIJOOK Noore naise surmaga seotud kohtualused jõudsid prokuröriga kokkuleppele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kirka Puistamaa on elu jooksul korduvalt vangis istunud ning nüüd ähvardab teda taas narkootiliste ainete müümise eest vanglakaristus.
Kirka Puistamaa on elu jooksul korduvalt vangis istunud ning nüüd ähvardab teda taas narkootiliste ainete müümise eest vanglakaristus. Foto: Marko Saarm

Väidetavalt korgijoogiga noore naise surma põhjustamise asjas kolmapäeval Viljandis kohtu ette astunud kaks meest otsustasid vahetult enne süüdistuskokkuvõtte esitamist minna prokuröriga kokkuleppemenetluse teed, nii et kohtusaalis nende juhtumit avalikult arutama ei hakata. Kohus kutsus asjaosailsed otsuse kuulutamiseks uuesti kokku reedeks.

42-aastane Kirka Puistamaa ja 32-aastane Janek Pillisner on uurimisandmetel otseselt seotud jaanuaris Viljandis Vaksali tänava korterist surnuna leitud 26-aastase naise juhtumiga. Pillisneri süüdistatakse ettevaatamatusest surma põhjustamises ja suures koguses narkootiliste ainete käitlemises ning Puistamaad suures koguses narkootiliste ainete käitlemises ja auto joobeseisundis juhtimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles