Põlenud majas elanud mees kaotas tules ka kõrvalhoone, kus ta ajutiselt ööbis

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Põlenud kõrvalhoonest suurt midagi alles ei jäänud, kuid õnneks on Igor Poliakov soostunud elama valla pakutud pinnal.
Põlenud kõrvalhoonest suurt midagi alles ei jäänud, kuid õnneks on Igor Poliakov soostunud elama valla pakutud pinnal. Foto: Elmo Riig

Kookla külas põlenud majas elanud mees, kellest Sakala on korduvalt kirjutanud, elas üle järjekordse tulekahju. Õnneks on tal selle aasta algusest valla antud kodu ning põlenud majas ta enam elama ei pea.

2019. aasta veebruaris kirjutasime, kuidas Viljandi vallas Kookla vanas talumajas oli puhkenud tulekahju, sest selle omanik oli üritanud pliidi alla tuld teha, kasutades bensiini. Põleng oli suur ja maja sai selles tugevasti kannatada, omanik Igor Poliakov elas seal aga vapralt edasi. Kui Sakala ajakirjanik tahtis fotograafiga talle külla minna, ajas ta nood sealt minema. Sama aasta novembris tegime uue katse ning kui ta sai aru, et me ei soovi talle halba, võttis ta meid vastu ja näitas oma elamist.

Teist korda kohtusime Igor Poliakoviga eelmise aasta detsembri lõpus, kui leidsime ta Viljandi kesklinnas asju ajamas. Siis kutsus ta meid järgmiseks päevaks endale külla. Elumaja oli endiselt trööstitus seisus, ehkki omanik oli püüdnud seda pisut parandada, et vähem sisse sajaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles