Juhtkiri Õnnetud asjaolud

Sakala
Copy
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Vaevalt et Tartu tänava remondis oleva lõigu ääres leidub mõni ettevõtja või elanik, kes olukorra üle väga õnnelik on. Kui kõrvale jätta ehitustegevusega paratamatult kaasnevad ebamugavused nagu müra ja teinekord seinu värisema panev vibratsioon, siis ettevõtjatele valmistab kahtlemata tuska ka klientide hulga vähenemine, eriti pärast keerulisi koroonaaegu.

Aga kas kahjutasu nõudmine oleks praegusel juhul õigustatud? Selleks, et linnas midagi paremaks läheks, tuleb ju alati millestki loobuda. Parimal juhul ainult rahast, halvemal juhul ka veel teatud mugavustest. Ei ole võimalik tänavat üles võtta, korrastada soojatorustikku, rajada uus parkla, ehitada teed ning teha seda üleöö või ühe nädalavahetusega. Samas tahame ju, et Tartu tänav oleks korras, atraktiivne ning moodustaks meie linnast just nii tähtsa osa, nagu selle asukoht võimaldab.

Tõsi, aroomipoe juhataja ei nõuagi praegu kahjutasu­, vaid on selle võimaluse lauale käinud puhuks, kui tööd peaksid veelgi viibima ning jõulueelne ostumöll seega vahele jääks, ning see oleks juba eraldi küsimus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles