Majutusasutuses tänavu lõpupidusid napib

Alice Lokk
, reporter
Copy
Tänavu on paljudele õpilastele just aktus viimane tähtis sündmus kooli lõpetamisel. Majutusasutustes on tänavu lõpupidusid vähe.
Tänavu on paljudele õpilastele just aktus viimane tähtis sündmus kooli lõpetamisel. Majutusasutustes on tänavu lõpupidusid vähe. Foto: Marko Saarm

Möödunud aastal jäi gümnaasiumi- ja põhikoolilõpetajatel ära nii traditsiooniline aktus kui pärastine lõpupidu koos klassikaaslastega. Ka tänavu peetakse neid majutusasutustes vähevõitu. Sellel, kui hea mõte on lasta noored puhkemajja lõpupidu pidama, on majutajatel erinevad arvamused.

Viljandi linnas asuva Männimäe külalistemaja juht Rait Sulg ütles, et lõpupidusid saab nende juures korraldada, kuid tänavu pole keegi selleks soovi avaldanud. «Turvalisuse kaalutlusel päris omapäi ma neil pidutseda ei lase. Kas on kokkulepped õpetajatega ja vanematega või on selleks eraldi turvafirma,» selgitas Sulg.

Viljandi vallas Vardi külas asuva Kivi turismitalu perenaine Anu Kivi ütles, et ka nende puhkemajas sel aastal koolilõpetajad ei pidutse. «Me pole kunagi ei öelnud, kui on eelmistel aastatel käidud. ­COVID-i tõttu ei tahtnud eelmine aasta küll mitte keegi tulla. Sel aastal tahtis tulla üks kool Tallinnast, aga nende soovitud ajaks oli meil broneering juba tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles