Vaata iseseisvusmanifesti ettelugemist

Alice Lokk
, reporter
Copy
Tänavu saab iseseisvusmanifesti ettelugemist vaadata ka veebis. Pilt on tehtud mullu vabariigi aastapäeval Viljandi kohtumaja juures.
Tänavu saab iseseisvusmanifesti ettelugemist vaadata ka veebis. Pilt on tehtud mullu vabariigi aastapäeval Viljandi kohtumaja juures. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval kell 11.15 on Viljandi kohtumaja ees iseseisvusmanifesti ettelugemine, mida tänavu on võimalik jälgida ka otseülekandena veebist.

Kell 14 algab linna aastapreemiate üleandmine. Sündmus on seekord eelnevalt salvestatud ja seda saab vaadata vaid internetist ajalehe Sakala ja Viljandi linna kodulehelt.

Vabaduse platsil saab päeva jooksul vaadata Viljandi kunstikooli laste tehtud ligi 200 sinist lindu, kes piiluvad lillekastidest. Samuti kaunistavad Vabaduse platsi lumemägesid sinimustvalged käsilipud, mida võib koos perega jalutades endale kaasa haarata.

Alates kella 12-st on võimalik lossimägedes vaadata Peep Tobrelutsu maastikukunsti installatsiooni «Helisev mets». Väljapanekuga omal käel tutvumiseks on abiks näitust ja meloodiate muusikaajalugu tutvustavad lendlehed, mida autor kohapeal külastajatele jagab. Heliinstallatsioon jääb avatuks vähemalt 24. veebruari õhtuni.

Watch video!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles