Viljandi suusaradadel elu käib

Priscilla Õmblus
Copy
Laureen Luik Viljandi suusaklubist kiitis kolmapäevasel ümber järve tiirul sealset suusarada. «Mõnus on!» lausus ta.
Laureen Luik Viljandi suusaklubist kiitis kolmapäevasel ümber järve tiirul sealset suusarada. «Mõnus on!» lausus ta. Foto: Elmo Riig

«Hea ja mõnus on!» teatas kolmapäeva pärastlõunal Viljandi Huntaugu mäest uisusammul üles rühkiv Laureen Luik. «Rada on täiesti läbitav, klassikajälg on ka sees. Ja lund tuleb juurde!» hõikas ta üle õla ning kadunud ta oligi.

Samal ajal Huntaugu mäe nõlval askeldav, Viljandi lumeparki vedav Mart Kaas nentis, et just õhtuti käib suusaradadel vilgas elu. «Ja nädalavahetustel on täitsa hullumaja. Tulge õhtu poole, pärast tööd!» soovitas ta. «Kui Raivo (rajameister Raivo Reinok – toimetus) läheb ümber järve, siis suure traktoriga sai siia pargi kõrvale ka rada sisse lükatud.»

Kaasi sõnul jagub talverõõmude nautijaid nii siledale maale kui mäele. «Ka mäel on palju rahvast: nii nooremaid kui vanemaid. Mäesuusatamise koolitus on väga suure huviga lahti läinud. Uus lastegrupp tulebki kohe peale.» Lisaks on õppimissooviga tema jutul käinud vanemaid daame. «Ei oska, aga tahaks osata!» olevat nad öelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles