Abja-Paluoja peatänava äärse maja katusekivid ohustavad möödujaid

Sakala
Copy
Abja-Paluojal elanikud on märganud, et peatänava ääres asuva maja katus on viletsas seisukorras.
Abja-Paluojal elanikud on märganud, et peatänava ääres asuva maja katus on viletsas seisukorras. Foto: Lugeja foto

Tähelepanelikud Abja-Paluoja kodanikud on märganud, et aadressil Pärnu maantee 7 asuva lagunenud maja katusekivid ähvardavad varsti alla variseda. Mulgi vallavalitsus teab sellest ning on hoone omanikele saatnud mitu märgukirja. Kuigi omanikud lubasid juba sügisel tänavapoolse katuse vahetada, pole seni vallavalitsusse jõudnud ei ehitusloa taotlust ega ka projekti.

Mulgi abivallavanem Arvi Meidla nentis, et kohalike mure on igati õigustatud. Tema kinnitusel on varisemisohtliku maja omanikud vallale teada ja nendele on juba läinud aasta kevadest märgukirju saadetud. "Omanikud on ka reageerinud ja näiteks ohtlikke räästakastilaudu eemaldanud ning piiranud tänavat hoiatavate lintidega," rääkis Arvi Meidla. "Nüüd, vastu talve, on hoone seisukord taas halvenenud."

Omanikud on Meidla sõnutsi teadlikud katusekivide ohtlikust olukorrast ja andsid vallale sügisel teada, et neil on plaanis tänavapoolne katuseosa ära vahetada. Ehitusloa taotlust ega projekti ei olnud 3. jaanuariks, mil Meidla Sakalaga rääkis, veel esitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles