VAATA JA KUULA Viljandist pärit lauljatar avaldas uue loo

Margus Haav
, reporter
Copy
Katrina Merily Reimand mullusel Viljandi muusikakooli  jõulukontserdil.  
Katrina Merily Reimand mullusel Viljandi muusikakooli  jõulukontserdil.  Foto: Elmo Riig

KATI ehk Katrina Merily Reimandi uus pala "Unes" on tänasest vaadatav YouTube'i ja kuulatav Spotify vahendusel. KATI kirjutas loo juba kevadel, kuid tundis, et vajab selle avaldamiseks bändi, mida tal tol hetkel ei olnud.

“Kõik saab alguse heast tiimist. Loomingut saab kirjutada üksinda, kuid selleks, et valmiks ilus tervik, on vaja häid mängijaid ja toetajaid," rääkis autor pressiteate vahendusel. Pala "Unes" aitasid  salvestada tema sõbrad ja koolikaaslased. 

Reimand alustas sügisest õpinguid Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonnas. Muusiku sõnul on juba kevadeks oodata uut ning veidi teistsuguse suunaga muusikat, tulevikus lubab ta koostöid erinevate muusikutega. Lisaks laulmisele saab neiut kuulda oma lugudes viiuldamas.

Eelmisel kevadel avaldas KATI koostöös Urmas Lattikasega laulu "Hetkeks vaid", millele ta tegi ka muusikavideo, kuid seekordsel laulul on ainult sõnu sisaldav video, mille autor on Kaspar Kuus. 

"Selle loo sõnad on mulle väga tähendusrikkad ning sellise video stiiliga jõuavad kuulajad nendesse paremini süveneda," selgitas lauljatar.

Ta on kaasa teinud mitmetes teleprojektides, näiteks juhtis ta koos Kristo Eliasega rahvusringhäälingus emadepäeva kontserdi ülekannet. Samuti on neiu viiuldajana teinud koostööd ansambliga C-Jam, kelle juubelituuril ta kaasa lõi. Hiljuti osales KATI kontserdi "Kummardus Valgrele" saatebändis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles