Öise ilutulestiku tegija palub vabandust

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik
Ilutulestik Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu laupäeva kella poole nelja ajal öösel keset Viljandit suure ilutulestiku korraldanud mees palub vabandust kõigilt linlastelt, kelle öörahu ta oma tegevusega rikkus.


«Pidasime ööklubis Red sõbra sünnipäeva ja pidu läks plaanitust rajumaks,» tunnistas «Sakalaga» ühendust võtnud Richard Ossep.

Kella poole nelja ajal meenus mehele, et aastavahetusest oli tema auto pagasiruumi jäänud pürotehnikat, ja seltskond otsustas selle Valuoja oru kaldalt õhku lasta. Pealtnägijate sõnul paistis tulevärk välja märksa suurem ja uhkem kui tavaline amatööride korraldatud paugutamine.

Tulevärk häiris paljude viljandlaste öörahu. Sündmuskohale kutsuti ka politsei, kuid Ossepi enda sõnul temal politseiga kokkupuudet pole olnud. Tõenäoliselt lahkusid ilutulestiku korraldajad Valuoja oru kaldalt enne, kui korrakaitsjad sinna jõudsid.

Mehel on oma sõnul tagantjärele kahju, et ta korraldas tulevärgi kell 3.40 öösel, ja ta palub kõigilt selle pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles