Viljandi käsipallurid kaotasid Leedus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Hendrik Koks viskas Kaunase meeskonna vastu 11 väravat.
Hendrik Koks viskas Kaunase meeskonna vastu 11 väravat. Foto: Elmo Riig

Balti liigas kahest mängust ühe võitnud Viljandi HC mängib sel nädalavahetusel Leedus ning avamängus tuli neil tunnistada Kaunase Granitas-Karyse viieväravalist paremust.

Kaunase Granitas on ajalooliselt olnud Baltimaade üks tugevamaid klubisid, kuid sel aastal alustasid nad liigat kahe kaotusega ning asusid enne laupäevast mängu tabelis Viljandist paar kohta tagapool.

Mängu algus õnnestus paremini leedulastel, kes juhtisid pidevalt mõne väravaga. Poolajavileks suutis aga Viljandi vastased kinni püüda ja viljandlaste eduseisus 15:14 mindi puhkama. Teise poolaja alguses haaras initsiatiivi Viljandi, kes juhtis pikka aega isegi nelja-viie väravaga, kuid viimase 15 minutiga anti kohtumine vastastele.

Veel viis minutit enne kohtumise lõppu oli tablool viik 27:27, kuid siis viskasid leedulased viis väravat ning viljandlased enam skoori ei kasvatanud. Kohtumine lõppes Kaunase võiduga 32:27.

Viljandi meeskonna suurima väravakütid oli Hendrik Koks ja Mikk Vareik kuue väravaga, Aleksander Peterson lisas viis ning Volodymyr Maslak neli tabamust.

Pühapäeval mängib Viljandi võõrsil Klaipeda Dragunasega, kes on alustanud hooaega kahe võiduga kolmest mängust. Laupäeval alistasid nad Kehra meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles