Põhja-Sakala võistkond tuli maakonna võrkpallimeistriks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Pildil on võitnud võistkond koosseisus (tagumine rida vasakult) Lennart Sova, Siim Teder, Ragnar Pähn, Nils-Holger Sova, (esireas vasakult) Mario Stepanov, Kermo Toobal, Kristo Laan ja Rauno Riiner. Võistkonnas mängisid veel Riho Meerits, Siim Päid, Ott Šefer ja Karli Ots, kes finaalmängus ei osalenud.
Pildil on võitnud võistkond koosseisus (tagumine rida vasakult) Lennart Sova, Siim Teder, Ragnar Pähn, Nils-Holger Sova, (esireas vasakult) Mario Stepanov, Kermo Toobal, Kristo Laan ja Rauno Riiner. Võistkonnas mängisid veel Riho Meerits, Siim Päid, Ott Šefer ja Karli Ots, kes finaalmängus ei osalenud. Foto: Mati

Ehkki Viljandimaa lahtised võrkpallimeistrivõistlused pidanuks lõpule jõudma mais, selgus meister koroonapausi tõttu alles eelmisel nädalavahetusel. Viljandi spordihoones peetud finaalmäng õnnestus võita Põhja-Sakala võistkonnal.

Nagu teatas Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamson, tuli võit väga pingelise mänguga. "Meie meeskonna vastaseks oli Coop Kilingi-Nõmme. Kuigi mängu algus oli krobeline ja seisul 0:2 oli kullalootus peaaegu kustunud, suutis Siim Teder suurepärase serviseeriaga mängu pöörde tuua. Kõik võtsid end kokku ja võitlus iga palli pärast murdis lõpuks vastaste tahte. 3:2 tulemusega saadi taas kord meistritiitel! Suur tänu kogu meeskonnale kapten Rauno Riineriga eesotsas," lausus ta.

Võistluste korraldaja, peatselt esiliigas mängima asuva Viljandi võrkpallimeeskonna peatreener Tauno Lipp rääkis, et neil meistrivõistlustel osales seitse võistkonda. Pärast pealesunnitud pausi jätkati alagrupi- ja väljalangemismänge augusti teises pooles. Lisaks Kilingi-Nõmme võistkonnale osales Tõrva võistkond.

Lipp nentis, et väljastpoolt maakonda pärit võistkondade puhul oli eeldus, et kodumängud peavad nad Viljandimaal. Tõrva võistkonna kodusaaliks kujunes Mustla ja Kilingi-Nõmme esinduse kodusaaliks Halliste spordihoone. Esialgu tundsid võistluste vastu huvi ka kaks Põltsamaa võistkonda, aga nemad siiski loobusid.

Lipp ütles, et esialgu oli plaanis Viljandi spordihoones esinelikuturniir üheskoos korraldada, ent koroonaviiruse leviku tõttu otsustati mängud pidada eraldi ja suurema publikuta. Kolmanda koha mäng on alles eeloleval nädalavahetusel ning sellel võtavad mõõtu Tõrva Pall ja Viljandi Vald / Sanok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles