Taastusravikliinik hakkab võrkpallureid poputama

Üllar Priks
, reporter
Copy
Viljandi võrkpalliklubi meeskond
Viljandi võrkpalliklubi meeskond Foto: Anna Mölter

Sügisest alustab Viljandi haigla taastusravikliinik koostööd Viljandi võrkpalliklubiga. "Üle aastate on Viljandil võrkpalli esiliigas oma esindusmeeskond, kelle tegevusse soovime omalt poolt panustada," ütles Viljandi haigla taastusravikliiniku juht Krista Lääne.

"Spordivigastused on osa meie igapäevatööst, füsioterapeudid on kogenud traumajärgse taastusravi ja tänapäevaste tõenduspõhiste ravimeetodite rakendamises," rääkis ta. "Tänu vigastuste ja ülekoormuse ennetamisele on sportlastel hooaja vältel võimalik püsida platsil ja osaleda treeningutel ning traumadest ja vigastustest taastusravispetsialistide abiga kiiremini paraneda."

Lisaks füsioteraapiale on taastusravikliinikul kasutada tänapäevased aparaatse ravi võimalused: magnet-, ultraheli-, laser- ja lööklaineravi.

Vajaduse korral saab kaasata teisi taastusravimeeskonna liikmeid, näiteks toitumisnõustajat ja massööri. "Koostööst saadav kasu peaks olema vastastikune: pakkuda sportlastele efektiivset taastusravi ja meie meeskonnale väljakutseid spordivaldkonnas," ütles Krista Lääne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles