Vastasmeeskonna positiivne koroonaproov hoiab Tuleviku meeskonda isolatsioonis

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Premium Liiga kohtumine jalgpallis.
Premium Liiga kohtumine jalgpallis. Foto: Marko Saarm

Viljandis peetud jalgpallikohtumise järel pühapäeval positiivse koroonaproovi andnud Nõmme Kalju mängijale sel esmaspäeval tehtud kordusproov, mis esialgu oli negatiivne, osutus lõpuks siiski samuti positiivseks. Mängija koroonaviirusesse nakatumist kinnitas talle ka eile, kolmapäeval tehtud kolmas proov, vahendab Tuleviku veebileht.

Viljandi Tuleviku juhtkond peatas esindusmeeskonna treeningud juba esmaspäeval ehk kohe pärast esialgse info laekumist vastasmeeskonna positiivse koroonaproovi kohta. Klubihoone suleti ning selgitati välja kõik mängupäeval Nõmme Kalju mängijate ja delegatsiooniga lähikontaktis olnud inimesed, kelle andmed edastati terviseametile.

Klubijuhid saatsid Tuleviku esindusmeeskonna ennetavalt isolatsiooni ning jalgpallikooli töö korraldati ümber sel moel, et esindusmeeskonnas mängivad noortetreenerid, kes Nõmme Kalju vastu väljakul käisid, ei puutuks kokku Tuleviku jalgpallikooli lastega.

Kolmapäeval lõplikku kinnitamist leidnud Nõmme Kalju mängija koroonaviiruse diagnoos tähendab, et möödunud nädala laupäeval Viljandi Tuleviku ja Nõmme Kalju kohtumises väljakul käinud 12 Tuleviku mängija isolatsioon jätkub vastavalt terviseameti nõudmistele uue nädala alguseni. Seejärel tehakse mängijatele koroonaproovid ning kui need on korras, võib meeskond treeningutele naasta.

Mängus mitteosalenud Tuleviku varumängijad, treenerid ja mängupäeva korraldamisega seotud tehniline personal, kes Nõmme Kalju meeskonna ja delegatsiooniga kokku ei puutunud, terviseameti kinnitusel isolatsiooni jääma ei pea. Tuleviku klubi jälgib ka nende seisundit siiski hoolikalt. Ühelgi mängijal, treeneril ega klubi personali liikmel viiruse sümptomeid ei ole.

29. augustil Tallinnas toimuma pidanud FC Flora ja Viljandi Tuleviku vaheline Premium-liiga kohtumine on edasi lükatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles