Tuleviku kodune karikamäng jääb ära

Priscilla Õmblus
Copy
Homme õhtul Viljandi linnastaadionil algama pidanud Evald Tipneri karikasarja mäng Viljandi Tuleviku ja Maardu Aliensi vahel jääb viimase loobumise tõttu ära.
Homme õhtul Viljandi linnastaadionil algama pidanud Evald Tipneri karikasarja mäng Viljandi Tuleviku ja Maardu Aliensi vahel jääb viimase loobumise tõttu ära. Foto: Kaisa Ailt

Evald Tipneri karikasarjas avaringis vabaloosi saanud Viljandi Tuleviku esindusmeeskond pidi homme, teisipäeval alustama oma karikateekonda 1/32-finaali kohtumisega kolmanda liiga meeskonna Maardu Aliensi vastu. Tuleviku klubi teatas, et vastased andsid täna pärastlõunal loobumisvõidu ning Tulevik edeneb 1/16-finaali mängu pidamata.

Kolmanda liiga idatsooni alagrupis kümne meeskonna seas eelviimast kohta hoidev Maardu Aliens andis karikasarjas loobumiskaotuse ka mullu, toona juba 1/64-finaalis Narva Transile. Tunamullu aga alistas ta avaringis 2:1 Tallinna Piraaja, 1/32-finaalis 6:1 SK Tääksi ning kukkus karikasarjast välja 1/16-finaalis, kui käi 0:3 alla FC Elvale.

Viljandi Tuleviku mullune karikateekond lõppes kaheksandikfinaalis, kui ta jäi koduväljakul 0:1 alla Tartu Tammekale. Tänavu ei pidanud Tuleviku esindus loosi tahtel avaringis mängima.

Tuleviku esindusmeeskonda saab aga sel nädalal siiski kodus näha: laupäeval, 15. augustil kell 19 võõrustab ta linnastaadionil Premium-liiga 17. vooru kohtumises Paide Linnameeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles