Uku tänaval tuleb autojuhil varuda aega ja kannatust

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Leola tänavast on saanud ajutiselt Viljandi põhitänav, mis mõnel hetkel on autosid täis. Samuti on sunnitud sel tänaval peatuma linnaliinibussid.
Leola tänavast on saanud ajutiselt Viljandi põhitänav, mis mõnel hetkel on autosid täis. Samuti on sunnitud sel tänaval peatuma linnaliinibussid. Foto: Elmo Riig

Esimene päev pärast teetööde laienemist Viljandi kesklinnas näitas, et linnaliikluse pudelikaelaks ähvardab kujuneda Uku tänav. Sellele üsna väiksele tänavale suundub linna ühe magistraali Tallinna tänava liiklus ning ka Tartu poolt tulijad peavad linnast läbipääsuks seda kasutama.

Kolmapäeva lõuna paiku istus Sakala kaheliikmeline meeskond autosse, et minna vaatama, kuidas täpsemalt uuenduskuuri läbivas kesklinnas liigelda on ja kas «Viljandi liiklusummik» on sõnaühend, mida saab edaspidi julgelt igapäevases leksikas kasutada.

Alustanud sõitu Tartu tänavalt, oli Tallinna tänavale pääsemine lihtne ja harjumuspärane, sest Sakala keskuse eest võis veel keerata mõlemale poole. Küll aga suunati sealt kõik autod Turu tänavale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles