Noored võrkpallurid näitasid Pärnus taset

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi noored võrkpallurid käisid eile Pärnus Eesti meistrivõistluste teist tsooniturniir mängimas. Edukaimalt esines U12 arvestuses osalenud Viljandi I võistkond, kes sai teise koha.
Viljandi noored võrkpallurid käisid eile Pärnus Eesti meistrivõistluste teist tsooniturniir mängimas. Edukaimalt esines U12 arvestuses osalenud Viljandi I võistkond, kes sai teise koha. Foto: Erakogu

Viljandi noored võrkpallurid käisid eile Pärnus Eesti meistrivõistluste teist tsooniturniiri mängimas ning olid esindatud koguni viie võistkonnaga. Võistluselt saadi kaks esikolmikukohta.

"Väga paljud poisid on astunud sügisega võrreldes kõva sammu edasi," nentis treener Tauno Lipp. "Seda ei näita ainult mängupilt, vaid ka tulemused. Hea meel on selle üle, et uuel aastal on treeningugruppi lisandunud palju uusi poisse, kes said kohe ka mängupraktikat ja esimesed võidud."

Kolmest U12 arvestuses mänginud võistkonnast oli edukaim Viljandi I esindus, kes tõi tihedas konkurentsis koju teise koha.  Viljandi II ja III võitlesid treeneri sõnul kõvasti ning mõlemad said turniiri kokkuvõttes kolm kaotust ja kaks võitu. "Surnud ringiga" sai Viljandi II turniiril kolmanda koha ning III võistkond viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles