Vargusi vältima pandud finantsjuht osutus vargaks (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui suure firma raamatupidamisest käivad aasta jooksul läbi sajad arved, siis ühes sellises ettevõttes õnnestus finantsjuhil sokutada nende sekka ka isiklikke arveid, mida ettevõte tasus. Vargus avastati ning varas sai kohtus karistada.
Kui suure firma raamatupidamisest käivad aasta jooksul läbi sajad arved, siis ühes sellises ettevõttes õnnestus finantsjuhil sokutada nende sekka ka isiklikke arveid, mida ettevõte tasus. Vargus avastati ning varas sai kohtus karistada. Foto: Elmo Riig

Finantsjuht, kes oli ligi kahesaja töötajaga ettevõttes seatud hoolitsema vara õige kasutamise eest ning pidi looma süsteemi varguste vältimiseks, varastas ettevõttelt vähemalt 30 000 eurot.

Neli aastat tagasi alanud vargused said kohtus lahendi mais. Endisele finantsjuhile määrati poolteist aastat tingimisi vangistust, ta peab ettevõttele maksegraafiku järgi tagastama 30 000 eurot ning tema kodule on seatud hüpoteek, et raha tagasimaksmine oleks ikka kindel. Süüdi mõisteti ta ettevõtte vara omastamises ja dokumentide võltsimises.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles