Mälestusvõistluselt tuli Eesti ainus medal Viljandisse

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Kaasik, kelle Eesti maadlusliit tunnistas eelmisel aastal parimaks vabamaadlejaks, teenis läinud nädalavahetusel Tallinnas rahvusvahelises konkurentsis hõbemedali.
Ragnar Kaasik, kelle Eesti maadlusliit tunnistas eelmisel aastal parimaks vabamaadlejaks, teenis läinud nädalavahetusel Tallinnas rahvusvahelises konkurentsis hõbemedali. Foto: Elmo Riig

Eelmisel laupäeval pandi Tallinnas 32. Kristjan Palusalu mälestusvõistlustega punkt nädal aega kestnud rahvusvahelisele maadlusfestivalile «Estonian Wrest Fest». Eestile võitis ainsa medali, raskekaalu hõbeda Viljandimaa mees Ragnar Kaasik.

Turniiriga «Tallinn Open» alanud ja Palusalu mälestusvõistlustega lõppenud festivalil osales 11 riigist 127 sportlast, sealhulgas Eestist 14. Riikide arvestuses oli nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses parim Ukraina.

Ragnar Kaasik alustas vabamaadlusturniiri kaalus alla 125 kg kaotusega ukrainlasele Aleksandr Koldovskile. Ta ei leidnud vastase tõhusale trügimistehnikale ja füüsilisele üleolekule kogu matši jooksul head vastuvõtet. Napid üritused kasutas vastane pigem oma kasuks ära, kontrollides niimoodi tema tegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles