Viljandlased jõudsid Balti liigaga ühele poole

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedus Balti liigas kaks kaotust vastu võtnud Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul naasis meeskond koju hoolimata kaotustest paraja portsu enesekindlusega.
Leedus Balti liigas kaks kaotust vastu võtnud Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul naasis meeskond koju hoolimata kaotustest paraja portsu enesekindlusega. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalavahetusel käis Viljandi käsipalli esindusmeeskond Vilniuses, et pidada Balti liiga põhiturniiril lõunanaabrite vastu veel kaks kohtumist. Koju naasid Viljandlased kõva lahingu järel siiski kaotustenoodiga, sest jäid Vilniuse VHC Šviesale alla 24:27 (16:12) ning Granitas-Karysele 22:35 (12:20).

«Tulime Leetu enesekindlust otsima ja seda saime siit paraja portsu. Tegime palju väga häid asju ning kaitses pole me ammu nii hästi tegutsenud. Lõpp läks nii väsimuse kui ka liigsete eemaldamiste nahka, aga peamisena jäävad sellest etteastest positiivsed emotsioonid,» edastas Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnu esimese kohtumise järel käsipalliliidu kodulehekülg.

Viljandi HC andis võõrsil kõva lahingu Leedu liigat juhtivale Vilniuse VHC Šviesale: eduseis haarati kohtumise alguses ning 16. minutiks olid mulgid 8:4 ees. Vaheajale mindi samuti viljandlaste eduseisul 16:12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles