Cleveron tõusis Eesti parimate tööandjate sekka

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu uue tootmis- ja arenduskeskuse avanud Cleveron on Eesti tööandjate edetabelis kuuendal kohal ning omasuuruste seas esimene. Ettevõtte juhi Arno Küti sõnul on selline tunnustus firmale oluline.
Mullu uue tootmis- ja arenduskeskuse avanud Cleveron on Eesti tööandjate edetabelis kuuendal kohal ning omasuuruste seas esimene. Ettevõtte juhi Arno Küti sõnul on selline tunnustus firmale oluline. Foto: Marko Saarm

Keskmise suurusega ettevõtete seas on Eesti töötajate silmis kõige ihaldusväärsem tööandja Viljandi firma Cleveron. Nii selgus tööportaali CVKeskus.ee iga-aastasest ­uuringust. Üldarvestuses noppis esikoha Eesti Energia ning Cleveron oli üldtabelis kuues.

Esimest korda otsustas CVKeskus.ee eraldi välja tuua ka keskmise suurusega ettevõtete edetabeli. Ihaldusväärseima 50–249 töötajaga tööandja tiitli haaras Cleveron, teise koha sai Starship Technologies ning kolmanda osaühing Veriff. Esiviisiku lõpetavad aktsiaseltsid Helmes ja Proekspert.

Cleveroni juht peab tunnustust oluliseks

Cleveron osutus lisaks ­uutele tulijatele Eesti 20 ihaldusväärseima tööandja tabelis aasta suurimaks tõusjaks. 2018. aastal tuli Cleveron esimest korda 20 ihaldusväärseima tööandja sekka ja maandus 19. kohal, aasta hiljem on ta kerkinud juba kuuendaks. Kaheksa aasta jooksul pole nii suurt tõusu tabelis olnudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles