Tänavaküsitlus. Kas jõulukingid on ostetud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaküsitlus turul
Tänavaküsitlus turul Foto: Elmo Riig

Veel pole hilja minna otsima jõulukinke. Sakala uuris, kas inimesed on olnud hoolsad või jätnud need toimetused viimasele hetkele.

Silja Riigor

Ma ei ole üldse jõulumeelt. Mina tähistan pööripäeva. Siis on iga inimene teisele kingitus. Ma vaatan Facebookis reklaame, kus küsitakse: «Kas sul on kingitused ostetud?» Mitte keegi ei küsi, kas kingitused on tehtud. Ma kingin aastavahetusel, sünnipäevadel ja niisama, aga selle hullusega kaasa ei lähe.

Silja Riigor
Silja Riigor Foto: Elmo Riig

Sergei Kabanov

Jah, abikaasale on kink ostetud. Laste jaoks on ka, aga lähen vaatan veel natuke ringi. Kinki leida ei ole keeruline. Kui juba tead, mida tahad, siis ei ole mingit probleemi. Oktoobrikuus hakkasin selle kohta juba vaikselt uurima, et mitte kingioste viimasele hetkele jätta.

Sergei Kabanov
Sergei Kabanov Foto: Elmo Riig

Anneli Voit

Lastele on küll ühed kingitused juba olemas. Lisaks meisterdan veel ise juurde: teen helkureid. Kaunistame ka koos piparkooke, need tegin laupäeval. Pühapäeval kaunistame ja 24-ndaks on nad valmis. Kinki nõuti juba eelmisel aastal, aga et siis oldi selle jaoks veel liiga väike, jäi see sellesse aastasse.

Anneli Voit
Anneli Voit Foto: Elmo Riig

Oksana Meremäe

Ei ole. Üritan veel ostlema minna, elu on kiire. Lähen ostma pühapäeval. Tean juba, mida osta, neil on kindlad soovid. Soovid on realistlikud. Üks laps veel mängib, kuid teine tahab juba riideid ja selliseid asju.

Oksana Meremäe
Oksana Meremäe Foto: Elmo Riig
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles