Kesksuvel keset Viljandit ohvri süüdanud mees pääses mõrvasüüdistusest (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm ründajat panid oma ohvri põlema Viljandi kesklinnas tervisekeskuse taga õunaaias. Ohvril õnnestus end kustutada ja põgeneda.
Kolm ründajat panid oma ohvri põlema Viljandi kesklinnas tervisekeskuse taga õunaaias. Ohvril õnnestus end kustutada ja põgeneda. Foto: Elmo Riig

Keset Viljandit tervisekeskuse taga oma ohvri ühel juulikuu ööl kella 3 paiku põlema süüdanud kolmest mehest läheb üks neljaks ja pooleks aastaks trellide taha. Teine peab vangis veetma kuus kuud ning kolmas pääses tingimisi vangistusega.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt tungisid 30-aastane Kaspar Lõhmus, 33-aastane Heigo Liukonen ja 37-aastane Ilmar Allas tänavu 15. juuli öösel kella 3 paiku Viljandis Jakobsoni tänaval kallale mehele, keda nad peksid jalgadega ja kellelt nad röövisid kilekoti, milles olid tema jalatsid, mobiiltelefon, käekell ja muud isiklikud esemed.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles