Noored viljandlannad näitasid kodusel turniiril head mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-16 vanuseklassi tütarlaste võrkpallivõistkond teenis kodusel hooajaeelsel «Viljandi karika» turniiril seitsme osaleja seas teise koha.
Viljandi spordikooli U-16 vanuseklassi tütarlaste võrkpallivõistkond teenis kodusel hooajaeelsel «Viljandi karika» turniiril seitsme osaleja seas teise koha. Foto: Elmo Riig

Läinud nädala neljapäeval ja reedel sai Viljandi spordihoones kolmandat aastat teoks tütarlaste võrkpalliturniir «Viljandi karikas». Osalesid U-16 ja U-14 vanuseklassi esindused ning mõlemas arvestuses pääsesid kohalikud tüdrukud autasustatavate sekka.

Mõlemas vanuserühmas oli võistlustules seitse võistkonda. Viljandi spordikool tegi vanemas rühmas kaasa kahe ja nooremas ühe koosseisuga.

U-16 turniiril kestis iga kohtumine kahe geimivõiduni. Viljandi spordikooli esimene esindus lõpetas teise ja teine koosseis kolmanda kohaga. Täisedu, kuue võiduga saavutas esikoha Rakvere võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles