Naiskond alistas Orivedeni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi võrkpallinaiskond alistas pühapäeval kodupubliku rõõmuks põnevust pakkunud kohtumises Soome naiste meistrivõistluste mulluse hõbeda Orivedeni Ponnistuse.


Naiskond Viljandi Metall kaotas 23:25 esimese ja 22:25 kolmanda geimi, oli konkurendist 25:17 ja 26:24 üle teises ja neljandas geimis ning suutis otsustavas viiendas geimis võiduga 15:13 kogu kohtumine enda kasuks kallutada.

Eesti ja Soome ühisliiga turniiritabelisse neljanda võidu teeninud Viljandi Metall kerkis sellega neljandale positsioonile, liidrina jätkab endselt Hämeenlinna PK, kes päev varem oli Viljandis võitnud 3:0.

Eestist kaotusega koju sõitnud Oriveden on tabelis kolmandal positsioonil, ent tal on peetud üheksa kohtumist ehk kahe võrra viljandlannadest enam.

Viljandi Metall peab järgmised kaks mängu ülejärgmisel nädalavahetusel, 12. ja 13. novembril taas Viljandis. Laupäeval kell 18.30 on tema vastane LP Viesti ning pühapäeval kell 15 LiigaEuroa naiskond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles