Sapakas Triinu, Volga Olga ning teised ajuvabad sõidukid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene masinad ja nende peremehed Paalalinnas Auto-Moto poe esises parklas. Valge Niva juures seisab grupi praegune eestvedaja Hans Partvei.
Vene masinad ja nende peremehed Paalalinnas Auto-Moto poe esises parklas. Valge Niva juures seisab grupi praegune eestvedaja Hans Partvei. Foto: Egon Valdaru

Huvilised, kes putitavad hobina nõukogudeaegseid autosid, moodustasid mullu grupi «Mulgid Vene autodega!». Sidet peavad nad Facebooki abil, aga kokku saavad ka väljaspool virtuaalmaailma, näiteks on nad osalenud Karksi lennupäeval ja Viljandi hansapäevadel.

Sakalale kümmekond päeva tagasi korraldatud pildistamisele saabus teiste hulgas Annekatrin Ott, kelle peres on sapakas Triinu ja Volga nimega Olga. «Mõlemad sõidukid on armsad ja otsekui pereliikmed,» sõnas Annekatrin Ott. «Punane sapakas Triinu osales mullu Kurgjal näitemängus «Midagi on viltu». Triinu roll oli etenduses väga raske, ta ei tohtinud käima minna. Kuna Triinu täitis kõik nõuded, oodatakse teda augustis taas Kurgjale,» pajatas omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles